Programa del mes de març

Hola amics,

El dissabte 2 de març a les 20.30 dos grans de l'escena catalana, Jordi Bonell (guitarra) i Jordi Gaspar (contrabaix), ens presentaran el disc Gemini (Quadrant Records). El podeu escoltar una mostra aquí . I després pappardelle al ragù*El divendres 8 de març a les 20:30 Alvarez & Sirvent Duet (veu i piano) ens presenten temes del seu disc Las Simples Cosas, el podeu escoltar aquí. I després pizza e tiramisù*

El dissabte 9 de març a les 20:30  
Kamaguchi & Noriega
(contrabaix i clarinet/saxo).  


Oscar Noriega aprofita la seua gira europea per visitar el seu amic Masa Kamaguchi i tocar junts. Músics de NYC al cor del poblenou!
I després orecchiette alla pugliese*

El divendres 15 de març a les 20:30h donem inici al cicle Xerrada filosòfica.   
Francisco David Corrales Cordón (el baterista de Espai de creació) perorarà sobre sofística i retòrica. Aprofitarà per presentar el seu llibre Persuasión y movimiento: un estudio sobre la "Retórica" de Aristóteles desde sus fundamentos físicos. I després aperitiu italià*


El dissabte 16 de març a les 20:30h GRT (guitarra, baix eléctric i bateria/percussió). Guillermo Rizzoto, veí de poblenou, aprofita un descans entre gires per presentar-nos el seu trio amb el contrabaixista Paco Weth i el percussionista Salvador Toscano.

 Paz de Guillermo Rizzotto

i després gnocchi con salsa de calabacín*

el dijous 21 de març a les 19:30 inauguració de l'exposició de l' Alex Amela, Tormentas y Mares i dels nostres aparadors decorats per Curiós (Projectes Sostenibles d'Interiorisme i Gràfica, a linkedin
  
Energia de Alex Amela

                                     
 El diumenge 24 de març a les 12 h ELS PAPERS D'EN PAPITU, un espectacle de titelles del Pep Gómez, per nens a partir de 5 anys. 
En Papitu és un nen que te com úniques joguines uns bocins de paper. Amb els papers es fabrica barrets, ulleres, titelles i objectes estrambòtics. Amb les figures que construeix explica contes, fa experiments, canta i recita poesies. I després pizze*El preu dels concerts i espectacles el decideix el propi espectador, no obstant, el mínim suggerit és de 3 euros.

* tot el menjar cuinat per la magnífica Lucia Patarca

Aquest mes ens alegra molt anunciar-vos la nova incorporació a l'espai de
la Carme Cama amb els laboratori de cos i música (dimecres al matí), de l'Esther Badia amb el seu taller de pintura i color (dimecres tarda) i del Joan Urpinell amb les tan sol.licitades classes de guitarra (dimarts tarda)Salut!
Pau Doménech


Espai de Creació - Amistat 14
Carrer Amistat n.14
Metro Poblenou