ACTIVITATS NOVEMBRE

Estimats amics,

El nostre espai va agafant embranzida i aquest mes de novembre tenim unes activitats que ens fan especial il.lusió.

El 10 de novembre tindrem l'inauguració de l'exposició fotogràfica No sólo música de l'Anna Bozzano, una biologa italiana que fa unes fotos plenes de vida.

        A les 18h la Lucia començarà a fer unes pizzes al seu Taller de Cuina Italiana, si voleu podeu passar per aprendre'n i col.laborar.
  A les 19:30 hi haurà la inauguració (amenitzada amb una mica de música de Telemann) 
       A les 20:30 hi haurà un concert de la Maria Lorea, acompanyada pel Dani Molina i jo mateix, standards de jazz i més cançons que la Maria fa ben seves i ens les presenta amb mil matisos.

dani molina y maría lorea. en Teatro Maldà. Fotos: Manel Chico de
Foto de Manel Chico Carballo

El 24 de novembre a les 20:30 podreu veure l'espectacle Una música de cavalls negres, un espectacle de poesia i música de la Mònica Van Campen, el Jordi Gaspar i la Laia Cagigal basat en texts d'Albert Roig. Un autèntic luxe pel nostre espai, tres artistes que ens fan endinsar-nos completament en les paraules del poeta.
Aquí podeu veure una mostra de l'espectacle 


I ja sabeu, els concerts i espectacles són d'entrada lliure però suggerim que, si podeu, feu un donatiu de 3 euros mínim com a mostra d'agraÏment cap als músics.

També us recordem que continuen les aules obertes de clarinet (dilluns i dijous), bateria (dilluns), flauta travessera (divendres),  les classes de dansa del ventre per nenes els dijous a les 18:30 i les classes de cuina italiana els caps de setmana.


Moltes gràcies,
Pau Doménech

Espai de Creació - Amistat 14
Carrer Amistat n.14
Metro Poblenou